TrendsinAutoleasing

Fleetmanagementsoftware

Fleetmanagementsoftware

 • Weer een nieuwe ster aan het Nederlandse firmament van fleetmanagement (software) oplossingen: het Engelse Fleetmatics opent een vestiging in Nederland. Wereldwijd telt het bedrijf 900 medewerkers. De technologie is momenteel wereldwijd in 523.000 voertuigen ingebouwd.

  Bryan fleetmaticsHet Utrechtse kantoor komt onder leiding te staan van Vice-President Sales Europe Derek Bryan. Fleetmatics verkoopt zijn Saas-oplossing al sinds 2004 op de Nederlandse markt. Naast Engeland en Ierland is het bedrijf is actief in de Verenigde Staten, Australië en Mexico.

 • Chevin Fleet Solution heeft met FleetWave de IT Innovation Award gewonnen, een Engelse prijs in het leven geroepen door de gezaghebbende titel Green Fleet. Met name de ‘groene initiatieven’ in FleetWave kon de jury bekoren.

  Die prijs wordt jaarlijks toegekend aan het meest innovatieve IT-bedrijf dat zich bezighoudt met wagenparkbeheer, waaronder fleetmanagementsoftware, telematica, route tracking en andere IT-gerelateerde transportdiensten

  greenfleetHet juryrapport

 • Volgens Fleet Support is het een thema dat nog nauwelijks is aangestipt binnen fleet- en mobiliteitsmanagement terwijl het steeds belangrijker wordt: hoe kunt u slimmer omgaan met alle fleet- en mobiliteitsdata? Hoe krijgt u inzicht hierin? Wie is eigenaar van deze data?

  Rondom dit thema organiseert Fleet Support samen met Shell de ontbijtsessie ‘Smarter Mobility’ vlak voordat de poorten van ecomobiel open gaan. Aansluitend aan de ontbijtsessie kan de vakbeurs worden bezocht.

  http://fleetsupport.com/wp-content/uploads/2014/03/kennissessie.jpgWaarom deze datasessie?

 • TomTom kondigt vandaag de overname van Fleetlogic aan, één van de leidende aanbieders van fleet management services in Nederland. Met de overname verstevigt TomTom Telematics haar positie als marktleider in Nederland, alsmede in Europa.

  “De Nederlandse markt voor fleet management is een belangrijke markt in Europa en groeit snel,” aldus Thomas Schmidt, Managing Director TomTom Telematics. “De ervaring van Fleetlogic met grotere wagenparken, onder andere in overheidssector, stelt ons in staat om het volledige marktpotentieel te adresseren.”

FleetTalk

FleetTalk 03

 SBB

 

fleettalk 02

 

We hebben 144 gasten en geen leden online

Evenementen Kalender

April 2019
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

VNF Autorating

         Bericht aan Redactie

Quote van de dag

"De beste mest voor het land is de voetstap van de boer."
Martin Lans

We hebben 144 gasten en geen leden online