TrendsinAutoleasing

De jaarlijks LeasePocket van LeasePlan is weer uit. Een naslagwerk voor wagenparkbeheerders en werkgevers dit jaar voor het eerst inclusief een hoofdstuk over kostenbesparing.

Volgens de leasemaatschappij is de pocket al sinds jaren het ideale naslagwerk (voor kleine en grote bedrijven) omdat alle actuele (achtergrond)informatie over autoleasing overzichtelijk uiteen is gezet. De pocket staat boordevol tips en rekenvoorbeelden, om het beste uit een leaseauto te kunnen halen. Voor het eerst nu dus ook met een volledig hoofdstuk over kostenbesparingen.

In het hoofdstuk over kostenbesparen leert de lezer welke besparingsmogelijkheden er zijn en welke impact deze hebben op de bedrijfsvoering. Zo legt LeasePlan onder meer uit hoe bedrijven om kunnen gaan met het verschil tussen werkelijke en fabrieksnormen in brandstofverbruik.

Ook in deze editie van de LeasePocket wordt uitgebreid stilgestaan bij de twee aanjagers van flexibele mobiliteitsoplossingen: Duurzaamheid en het Nieuwe werken. Ook aandacht voor het fenomeen ‘Betalen naar gebruik’ en de impact op het fiscale beleid rondom de leaseauto.

De nieuwe LeasePocket is aan te vragen op de website www.LeasePocket.nl. Op deze site is het ook mogelijk om direct te zoeken op een onderwerp en online een antwoord te vinden op alle leasevragen. LeasePlan Nederland verspreidt het naslagwerk jaarlijks in een oplage van 4.000 exemplaren.

FleetTalk

FleetTalk 03

 SBB

 

fleettalk 02

 

We hebben 127 gasten en geen leden online

Evenementen Kalender

Mei 2019
Z M D W D V Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

VNF Autorating

         Bericht aan Redactie

Quote van de dag

"Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat."
Hans Wiegel

We hebben 127 gasten en geen leden online