TrendsinAutoleasing

Een co-creatie noemt Athlon Car Lease hun nieuwste product tailormade voor HR-dienstverlener USG People. Deze nieuwe klant van Athlon krijgt één gecombineerde prijs voor lease-, huur- en poolauto’s, waarbij USG People (1700 voertuigen) betaalt per gereden kilometer. De kilometerprijs is honderd procent variabel en betekent feitelijk ‘niet rijden is niet betalen’.

Per 1 mei biedt Athlon deze maatwerkoplossing voor de totale wagenparkdienstverlening van USG People. Het product is tot stand gekomen op basis van de door USG People ontwikkelde visie op leasing en mobiliteit. Het leaseconcept is verder in co-creatie ontwikkeld.

 AthlonJeroen Goossen, manager Mobility bij USG People The Netherlands: “Met deze variabele leaseoplossing kunnen wij de leasekosten meer flexibel maken en onze beheerprocessen vereenvoudigen. Daarnaast vormt deze oplossing het ideale vertrekpunt in het moderniseren van ons mobiliteitsbeleid. We zijn blij dat Athlon onze visie serieus heeft opgepakt en daarmee een belangrijke basis heeft gelegd voor het realiseren van ons toekomstige mobiliteitsbeleid.”

Marchel Koops, commercieel directeur bij Athlon Car Lease: “Steeds meer organisaties zoeken naar de mogelijkheid om mobiliteit flexibeler in te zetten. We zoeken graag samen met onze klanten naar manieren om hier met maatwerkproducten hier invulling aan te geven. De goede en nauwe samenwerking met USG People maakte dat wij gezamenlijk de mogelijkheden van oplossingen toewerkend naar kilometerlease zijn gaan bekijken. In dit specifieke geval bleek afrekenen per kilometer een optie te zijn en kunnen we USG People door de combinatie van onze diensten voorzien van totale ontzorging voor het wagenparkbeheer.”

FleetTalk

FleetTalk 03

 SBB

 

fleettalk 02

 

We hebben 566 gasten en geen leden online

Evenementen Kalender

April 2019
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

VNF Autorating

         Bericht aan Redactie

Quote van de dag

"Gas is om te koken."
Jan van Elderen

We hebben 566 gasten en geen leden online