TrendsinAutoleasing

deVNF: Alle Mobiliteitsthema's

BCA Europe, de grootste autoveiling van Europa, heeft in 2014 een recordaantal gebruikte voertuigen geveild. Niet eerder wist het bedrijf binnen een jaar tijd meer dan een miljoen voertuigen te verkopen. Troef volgens BCA is vooral de combinatie van fysieke veiling en het digitale kanaal.

BCABCA is actief in dertien landen en heeft een vaste basis van 27.000 geregistreerde kopers. In Nederland werkt BCA Autoveiling vanaf een unieke locatie in Barneveld, waar alle facetten van het veilen op één terrein zijn ondergebracht. De enorme veilinghal, waar dagelijks honderden voertuigen onder de hamer gaan, vormt het fysieke hart van het bedrijf.

De groei komt vanuit vrijwel alle markten, meldt BCA. Daarnaast wordt het businessmodel doorlopend ontwikkeld. Zo heeft BCA onlangs het digitale platform sterk verbeterd en een bekroonde zoekmachine ontwikkeld die het voor kopers mogelijk maakt de juiste auto binnen enkele seconden op te sporen.

De uitbreiding van de lokale activiteiten draagt eveneens bij aan het succes. Niet alleen in Barneveld, maar ook in Denemarken werd in 2014 een nieuw veilingterrein in gebruik genomen en dergelijke uitbreiding staat op de planning voor andere locaties.

“Het afgelopen jaar was een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf”, zegt Iede Aukema, algemeen directeur van BCA Autoveiling in Nederland. “Eén miljoen auto’s veilen is een prachtige prestatie en geeft ons alle vertrouwen in de toekomst.”

Binnenkort een uitgebreid interview met Aukema.

FleetTalk

FleetTalk 03

 SBB

 

fleettalk 02

 

We hebben 216 gasten en geen leden online

Evenementen Kalender

November 2019
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

VNF Autorating

         Bericht aan Redactie

Quote van de dag

"Als er een manier is om het beter te doen, vind die dan."
Thomas A Edison

We hebben 216 gasten en geen leden online