TrendsinAutoleasing

deVNF: Alle Mobiliteitsthema's

Daags voor de opening van de AutoRAI (17 t/m 26 april) organiseert RAI Vereniging een Fleetowners Congres. Via speciaal samengestelde routes worden fleetowners geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in telematica, big data en duurzaamheid, allemaal toegespitst op fleetmanagement

autorai fleetownerdagZo laat Mark Raben (Director Innovation & Product Strategy bij SAP Nederland) met enkele opvallende praktijkcases zien wat er allemaal mogelijk is met Big Data. Jurist Alexander Singewald gaat in op wat je met de beschikbare data mag in het kader van de privacywetgeving.

Carlo van de Weijer (Director Smart Mobility Technische Universiteit Eindhoven en vice president Business Development TomTom Traffic Solutions) bespreekt de opkomst van smart mobility. Ook is er aandacht voor duurzaamheid. Pieter van Geel, (voormalig staatssecretaris en als adviseur betrokken bij het SER Energieakkoord) behandelt de ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijkere aandrijflijnen en een lager brandstofverbruik.

Na het congres is er de Fleetowners Dag. Dan is er op de diverse stands gelegenheid om bij te praten met de verantwoordelijke managers bij de auto-importeurs.

Zowel het Fleetowners Congres als de Fleetowners Dag is alleen op uitnodiging bij te wonen. Het evenement is op 16 april. Klik hier voor meer informatie.

FleetTalk

FleetTalk 03

 SBB

 

fleettalk 02

 

We hebben 220 gasten en geen leden online

Evenementen Kalender

November 2019
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

VNF Autorating

         Bericht aan Redactie

Quote van de dag

"Wee de bankier die deze regel uit het oog verliest: Leen niemand geld, tenzij aan iemand die het niet nodig heeft."
Ogden Nash

We hebben 220 gasten en geen leden online