TrendsinAutoleasing

deVNF: Alle Mobiliteitsthema's

Past de (deels) elektrische auto in uw lease/mobiliteitsbeleid? Heeft u überhaupt nog overzicht op het immer uitdijende aanbod van (deels)elektrische auto’s? Deze en andere vragen rondom elektrische mobiliteit komen aan bod op de eerstvolgende bijeenkomst van de Fleetclub van 100.

fleetclub van 100Op de bijeenkomt zal onder andere de praktijkcase van ABN AMRO worden gepresenteerd. De bank heeft een (succesvolle) pilot met elektrische auto’s achter de rug. Wat waren de valkuilen en successen? Hoe is het succes van de pilot omgezet naar een structurele regeling? Aldus enkele topics van de sprekers.

Ook zal Jaap van Daalen van de ROI Groep antwoord geven of de (plug-in) elektrische auto past in uw lease/mobiliteitsbeleid. Niet zonder meer, kunnen we verklappen. Volgens Van Daalen is een forse aanpassing van het beleid nodig om (deels)elektrische auto's  (hybrids / plugins / elektrisch / waterstof) op een verantwoorde manier deel uit te kunnen laten maken van uw wagenpark.

Overige onderwerpen: Wat zijn de kosten/baten van (deels)elektrische auto's? Waar moet u aan denken bij het maken van beleid voor;  laadpunten, aansprakelijkheid, kosten (werkgever/werknemer) en gebruik/misbruik?

Klik hier in de agenda voor het volledige programma op 26 maart. Waarbij de locatie al de moeite waard is voor aanmelding. De bijeenkomst wordt namelijk gehouden in Louwman Exclusive.

FleetTalk

FleetTalk 03

 SBB

 

fleettalk 02

 

We hebben 279 gasten en geen leden online

Evenementen Kalender

Juni 2019
Z M D W D V Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

VNF Autorating

         Bericht aan Redactie

Quote van de dag

"De beste mest voor het land is de voetstap van de boer."
Martin Lans

We hebben 279 gasten en geen leden online