TrendsinAutoleasing

deVNF: Alle Mobiliteitsthema's

Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ) heeft deze maand haar twintigduizendste lid verwelkomd. Maar het is volgens voorzitter Martin Huisman nog niet genoeg. Om de regelgeving in Den Haag echt te beïnvloeden is er nog meer massa nodig.

vavdz 20000Volgens de vereniging is zakelijk rijden in de loop der jaren alleen maar complexer geworden. Door de vele veranderingen in regelgeving, in bijtelling en in autoregelingen. Maar ook door de diversiteit aan mogelijkheden: een zakelijke auto kopen of leasen, wel of niet bijtellen, zakelijk rijden in een privéauto tegen een kilometervergoeding of met een mobiliteitsbudget, die privéauto zelf kopen of via private lease.

In deze complexe materie wil de vereniging werknemers en ondernemers wegwijs maken, niet alleen met duidelijke informatie over hun rechten en plichten, maar ook met keuzes maken uit alle mogelijke opties. De sterke groei van de vereniging verklaart Huisman als volgt: "Wij zijn een vereniging 2.0, door de combinatie van onze website met nieuwe media vormen we één grote online community. Het lidmaatschap voor een berijder is gratis, bedrijven betalen een acceptabele bijdrage. We houden de kosten beperkt en spenderen alleen tijd aan zaken die er toe doen. “

VAvdZ bestaat nu bijna vijf jaar. Om de regelgeving in Den Haag echt te beïnvloeden is er nog meer massa nodig, zegt Huisman. Een ‘explosieve’ groei is de komende jaren nodig. “Bijtelling staat altijd hoog op de politieke agenda, evenals andere fiscaliteiten als mrb en bpm. VAvdZ zorgt er voor dat ook de andere onderwerpen die voor zakelijke rijders belangrijk zijn op het netvlies blijven van de beleidsmakers. Denk aan: de onbelaste kilometervergoeding die al sinds jaar en dag blijft steken op 19 cent en het faciliteren van mobiliteitsbudgetten.”

FleetTalk

FleetTalk 03

 SBB

 

fleettalk 02

 

We hebben 153 gasten en geen leden online

Evenementen Kalender

September 2019
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

VNF Autorating

         Bericht aan Redactie

Quote van de dag

"Gas is om te koken."
Jan van Elderen

We hebben 153 gasten en geen leden online