TrendsinAutoleasing

deVNF: Alle Mobiliteitsthema's

In tegenstelling tot wat in enkele media wordt beweerd, stopt de Verenigde Nederlandse Fleetowners zijn activiteiten niet. Wel gooit de VNF het roer om. “De markt verandert, dus wij moeten mee veranderen”.

Lans VNFBegin oktober kondigde voorzitter Martin Lans de wijzigingen door middel van een persbericht al aan. In de eerste vijftien jaar van het bestaan van De VNF bekostigde de stichting de activiteiten met ledengeld afkomstig van de bedrijven waar de aangesloten wagenparkbeheerders voor werkten. Maar het vak is de laatste jaren enorm veranderd, zegt Lans. “Wagenparkbeheer werd fleetmanagement en is nu mobiliteitsmanagement. Het toont de evolutie aan van het vak, maar tevens ook het belang van het thema.”

Wat betreft dit belang van het thema: zakelijke mobiliteit staat veelal bovenaan de managementagenda. Lans: “Bij zo’n breed onderwerp, waarbij zoveel verschillende disciplines en kennis komt kijken, past geen club meer die elkaar per kwartaal bijpraat over de laatste ontwikkelingen. Daarom willen we nog meer dan voorheen een kenniscentrum zijn, maar dan toegankelijk voor een veel bredere groep.”

De website van De VNF is de laatste maanden uitgegroeid tot een online platform met nieuws, achtergronden, naslagwerk en allerhande overige informatie nodig voor operationeel fleetmanagement. Lans zegt momenteel nog te onderzoeken extra diensten te leveren aan een ieder die binnen een bedrijf (deels) verantwoordelijk voor het wagenpark. “Zo’n eventueel abonnement zou dan op persoonlijke titel worden afgesloten tegen een zeer redelijk bedrag.”

FleetTalk

FleetTalk 03

 SBB

 

fleettalk 02

 

We hebben 163 gasten en geen leden online

Evenementen Kalender

September 2019
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

VNF Autorating

         Bericht aan Redactie

Quote van de dag

"Gas is om te koken."
Jan van Elderen

We hebben 163 gasten en geen leden online